Tankar om att träffa någon

Att träffa någon har varit på min agenda sedan jag blev ensamstående efter in skilsmässa. Jag har flera gånger försökt komma ut på dejting marknaden och det har fungerat bra men det har varit en stor del av mig som inte riktigt förstått att jag ska ut och träffa en ny partner. Det ska en bra tjänst till och jag hittade denna klicka här som jag gärna delar med mig av. Bara att trycka på länken, det jag tänker när jag sitter och reflekterar över det faktum att jag kanske får en ny person i min familj och att det är är ett mycket stort steg.
Jag har sedan tidigare tänkt att om jag ska träffa någon och jag ska gå ut på dejt så är det faktiskt så att den jag vill träffa måste ha lite kriterier uppfyllda. Jag har tidigare alltid var snäll och låtit flera av mina tidigare partners kunna bete sig hur som helst. Jag var dragen till ett så kallat bad boy syndrom. Det var spännande att träffa sådana killar. Jag trodde också alltid att det skulle vara jag som fick dem att ändra på sig.

bad boy jag dejtade

Saken är den att jag numera lärt mig att det inte går att lära gamla dejter att sitta. Det finns många nackdelar med att inte ha hittat rätt typ, jag gillar den utmanande men vet att i längden så är en bad boy inget material att bilda familj med. Främst då de ofta är väldigt självcentrerade och tar mycket av dig för givet. Att vara tillsammans med en bad boy är också väldigt påfrestande då han hela tiden sänder ut signaler som gör andra tjejer intresserade. Eftersom han ofta utgår från sig själv så är det inte sällan det slutar med otrohet, då han såg till sitt eget bästa gällande sin frustration och sitt sexuella behov. För att komma i mål så behöver jag hitta ett recept på att dejta lyckade killar annars tror jag inte att jag ger mig ut is vängen igen.