Tankar om att rasa i vikt

Flera gånger har jag sagt till mig själv att jag måste göra något åt min vikt det är ohållbart att elva i ett förhållande och inte ta hand om sig själv. Min make har alltid visat mig vägen när det gäller allt men just denna fight har han valt att lämna helt åt mig. Det är som så att jag inte riktigt kan sluta äta när jag väl börjat, jag vet att jag inte borde för det är inte nyttigt att äta så mycket som jag gör. Det är inte heller bara godis utan det kan vara vad som helst egentligen som är gott. http://www.rasaivikt.se de jobbiga är att det blir segt för att kroppen har börjat förvänta sig att när jag ser något jag tycker om så ska jag äta det. Gör jag inte det kommer jag på mig själv med att lufsa runt skålen och till slut blir suget för stort. Kollar jag vågen när jag sköter mig då ser det riktigt bra ut, men som sagt det är inte riktigt bra med min vikt just nu. Den måste ner, helst vill jag att innan sommaren så har jag gått ner en cirka tio till femton kilo, idealt hade varit om både jag och min make hade börjat med att äta hälsosam kost. Så att det inte bara varit jag som fått stå för den sundare livsstilen. Det skulle vara en battle vi skulle ta tillsammans, min make har dock inte mer än ca två till tre kilos trivselvikt.

Som behöver bort, och det är inte för att han slarvar utan det har att göra med att han jobbar som en galning och inte sover tillräckligt. Då hör jag honom ibland gå till kylen på sena kvällar och ta något bara för att hålla sig vaken och kunna fortsätta jobba på samma nivå som tidigare. Vi har tränat i början av vårt förhållande, då var det en del av vår livsstil, men sen kom barnen tiden blev knapp och det är inte alltid att man orkar gå ut. Men där står jag och tuggar i mig istället för att jobba på att rasa i vikt inför sommaren. Som tur är finns det väldigt mycket tips på nätet för den som är sugen på att ta del av historier från andra överviktiga människor som lyckats bli av med sitt sug och gå ner i vikt. Det får bli min motivation och det kommer att göra väldigt gott.