Samsung Galaxy S8+ Mobilskydd

Samsung Galaxy S8+ Mobilskydd

Samsung Galaxy S8+ är väldigt lik sin systermodell Galaxy S8, men några skillnader finns. Galaxy S8+ har bland annat en större skärm, 6,2 tum jämfört med 5,8 tum, vilket gör den ännu bättre lämpad för att kolla på film och serier. Skärmtekniken är samma som hos S8, med nya Infinity-skärmen som täcker nästan hela framsidan av telefonen. Infinity-skärmen har dual edge Super AMOLED-teknik och 2960 x 1440 pixelupplösning. Du får samma kraftfulla Exynos 9 Octa-core processor och 4 GB RAM-minne som gör din telefon otroligt snabb. Den följer dig i alla svep och knapptryck, byte mellan appar, och du kan dela upp skärmen och använda två appar samtidigt. Din Samsung Galaxy S8+ håller samma tempo som dig, och har 10-15 % bättre batteritid än Galaxy S8!

En annan uppdatering som kommer med S8+ är att du kan välja en modell som er stöd för dubbla simkort! Köper du Samsung Galaxy S8+ Dual Sim kan du lagra ännu mer musik, bilder och videos (upp till 256 GB!). Du kan även stoppa in ett kontantkort för utlandsresan.
Precis som Galaxy S8 får du med S8+ en bra kamera med finjusterad bildbearbetning, 12 MP respektive 8 MP kamera, Dual Pixel Sensor och ljuskänsligt F.17-objektiv. Du kan ta riktigt skarpa och detaljrika bilder!

Investera i ett bra mobilskydd

Med en så bra telefon som behöver du ett bra skydd till den. Och du har kommit till rätt ställe! Vi på Lux-case.se erbjuder dig mobilskal, mobilfodral och andra tillbehör till din Samsung Galaxy S8+. Hos oss hittar du snygga mobilskydd som håller repor, sprickor, damm och smuts borta. Dessa skador kräver ofta till dyra reparationer. Investera i ett mobilskydd från oss på Lux-case.se och spara flera hundralappar (till och med tusenlappar!). Vi har fri frakt på alla ordrar!

Samsung Galaxy S8+ Mobilskal

Ett mobilskal till Samsung Galaxy S8+ ger din telefon ett tåligt skydd mot repor, sprickor, smuts och damm, då håller den sig hel och snygg längre. Våra Samsung Galaxy S8+ skal är tillverkade efter telefonens design för att du ska kunna använda alla funktion och knappar, och såklart fingeravtrycksläsaren bredvid kameran. Vissa skal har smarta funktioner som gömda kortfack och kickstand. Ett kickstand fungerar som ett stativ för att du smidigt ska kuna kolla på film och serier i mobilen, helt handsfree.

Hos oss på Lux-case.se hittar du skal med unika motiv, stilren design och lyxigt material. Alla skal är gjorda delvis eller helt i silikon, ett populärt material till just mobilskal av flera anledningar. Dels får du ett mjukt skydd närmast telefonen som ger en dämpad landning, det förhindrar uppkomsten av både både repor och sprickor, och flera av skalen är i flexibela och lägger sig perfekt runt skärmen. Oavsett om du väljer ett Samsung Galaxy S8+ mobilskal helt eller delvis i silikon kommer din telefon att tacka dig.

Gör din Galaxy S8+ personlig

I vårt utbud av skal till Samsung Galaxy S8+ kan du välja mellan en rad olika skal i starka eller diskreta färger med snygga och fina motiv. Vi har eleganta skal i flera färger, bland annat vårt skal med kolfiberdesign. Det mjuka silikonskalet är lättinstallerat, extra greppvänligt tack vare den borstade kolfiberytan, och ger ett utmärkt skydd mot stöt- och fallskador. Vill du ha ett unikt skal som verkligen sticker ut är våra skal i gosig päls formade som en kanin (med öron och svans!) perfekt för dig. Du kan göra din Samsung Galaxy S8+ personlig med ett mobilskal som passar dig och din stil.

Kolla in våra hybridskal, som ger det bästa skyddet till din Samsung Galaxy S8+. De är utrustade med förstärkta hörn och det yttre skalet bildar en stark sköld runt din telefon. Dessutom har de upphöjd ram runt både skärm, kamera och fingeravtrycksläsare. Flera hybridskal har ett kickstand och gömt kortfack som tar minimal plats. De finns i varierande design och färger, föredrar du ett slimmat eller robust skal? Vi har båda och mycket mer.

Samsung Galaxy S8+ Mobilfodral

Väljer du ett mobilfodral till Samsung Galaxy S8+ får du flera funktioner i ett; ett heltäckande skydd till både telefonens fram- och baksida, flera kortfack där du kan förvara telefon och plånbok på samma ställe, och du får ett inbyggt stativ! Ett fodral är perfekt för dig som vill ha smidig förvaring och enkelt kunna kolla på film och serier helt handsfree. Du hittar riktigt snygga och fina Samsung Galaxsy S8+ mobilfodral på Lux-case.se.

Och visst är det praktiskt att kunna ha telefon och plånbok på samma ställe? Smarta fack för både kort och sedlar gör att du får ett plånboksfodral till Samsung Galaxy S8+. Det inbyggda stativet ger telefonen ett stabilt stöd för handsfree filmtittande, och väljer du något av våra skal med ”flip-öppning” (du öppnar locket uppåt istället för åt sidan) får du ett perfekt stöd för när du har videosamtal! Flera av våra fodral har ett tittfönster så du snabbt kan se sms och notiser från sociala medier utan att  behöva öppna locket.

Flera unika fodral till Samsung Galaxy S8+

Här på Lux-case.se får du ett brett utbud av fodral i diverse design, textur och flera färger och motiv. Fodralen är tillverkade i konstläder som ger ett stilrent utseende, och flera av dem har ett silikonskal närmast telefonen som gör att den landar mjukt. Vi har Samsung Galaxy S8+ fodral i både starka och diskreta färger, vackra och gulliga motiv och unik textur. Ett fodral med litchiyta, krokodilskinnsläder eller mjukt tyg gör det både extra greppvänligt och stöttåligt. Bland våra motiv hittar du allt från söta ugglor till blommiga mönster eller snygga och vackra bilder. Gör din telefon mer personlig med ett snyggt fodral, vi övertygade om att du kommer hitta ett som passar just dig här på Lux-case.se.

Ligg steget före och investera i ett skal eller fodral till Samsung Galaxy S8+ från Lux-case.se innan skadorna uppkommer. Du förlänger telefonens livslängd och sparar pengar på samma gång! Passa på att kolla i vårt utbud av tillbehör till Samsung Galaxy S8+ och gör din beställning redan idag. Och du glömde väl inte att du får fri frakt på din order, oavsett orderstorlek?