Nu lever bloggen igen – Börjar med topplista på hemsidor

Hej på er nu lever bloggen igen! Dags att få lite fart på bloggandet, den har legat nere en bra stund men nu har den tokvaknat. Vi kör som vanligt feta långa härliga inlägg där vi tar upp alla sorters livsstilar och får bra med tryck i besökarna.

Tänk så här att vi gör en lite topplista med sidor som jag har besökt på senaste.

Bästa hemsidorna  just nu

  1. www.egobutiken.com
  2. www.faktureringsprogram.net
  3. www.elle.se
  4. www.femina.se

Jag kan med lätthet säga att dessa sidorna utgör grunden i mitt liv just nu. Jag har som de flesta av er redan vet börjat en resa proffessionellt och även kroppsligt. Min karriär har fått sig en rejäl vändning då jag valt att starta eget företag, har varit inne och norpat fakturamallar och fått massa bra tips på hur jag kan lösa min fakturering. Det tackar vi faktureringsprogram.net för, när det gäller min personliga resa så är det främst att fixa in kropp som varit i fokus. Jag har kollat flera gånger på att göra någt med mig själv men det har aldrig blivit av. Nu fick jag dock en spark i ändan sedan mitt besök hos egobutiken.com de kan verkligen sin sak och har en hel hoper produkter jag tänkt att vi ska gå igenom och recensera.

När det gäller mitt behov av kläder livstil och mode så har jag alltid ett styck elle vid min sida. Den följer mig i handväskan och överallt egentligen. Den får mig att må bra, men kanske mest blir det inspiration som kan hjälpa mig att komma igång.

Femina är min mentala powerboost, den ger ett bra intryck på livet och jag känner att min inre glöd tar både ett och två språng utifrån den tidningen.

Kommer att köra en vecklista på bra sidor som hjälper mig och förhoppningsvis er också. Until then ha det toppen 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *